Fem anledningar att äta Medox varje dag

Publisert: 25. Oct 2018 | Kategori: Fakta

För att kunna leva ett hälsosamt och aktivt liv är det viktigt att ge sin kropp så bra förutsättningar som möjligt. Genom att använda Medox dagligen är du en god bit på väg.

En vardag med fullt upp på jobbet och privat ställer ofta stora krav på kroppen. Har man mycket att göra varje dag är det extra viktigt att ta hand om sin kropp.

Många väljer att kombinera sin dagliga rutin med Medox – och det finns många anledningar till att använda det norskproducerade kosttillskottet varje dag:

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

1. Proppfullt med blåbärens naturliga ämnen

Medox tillverkas av svenska blåbär och är ett helt naturligt kosttillskott. Dessutom innehåller det svarta vinbär – två riktiga superbär för kroppen. En kapsel Medox motsvarar samma mängd antocyaner som i två rejäla nävar blåbär.

2. Innehåller extra kraftfulla antioxidanter

Antocyanerna i Medox har i forskning visat sig vara några av naturens mest effektiva antioxidanter.

– Efter att jag började använda Medox har jag sluppit många förkylningar, säger Susanne Göthberg.

3. Bra för hjärt- och kärlsystemet

Varje Medox-kapsel innehåller rekordstora mängder antocyaner – som även kan vara bra för det livsviktiga hjärt- och kärlsystemet.

4. Bevisad effekt

Till skillnad från många andra kosttillskott har effekterna av Medox dokumenterats genom forskning och studier gjorda över hela världen.

5. Gör gott för synen

Vad vi äter påverkar vår syn och ögonhälsan. Genom att äta Medox dagligen kan man förbättra sin ögonhälsa, något Medox-användaren Lena Dehlin skriver under på.

– Jag har alltid varit ljuskänslig, och har behövt solglasögon även fast det inte har varit så ljust. Men det har blivit mycket bättre sen jag började med Medox, berättar hon.