Äntligen: Nu kommer norska blåbärskapslarna till Sverige

Publisert: 2. Mar 2017 | Kategori: Fakta

Det gör succé i Norge, är proppfullt med blåbärens naturliga ämnen och har flera bevisade effekter. Nu kommer Medox äntligen till Sverige – och alla nya kunder får 50 procent rabatt.

Att blåbär innehåller stora mängder antioxidanter känner de flesta till. Men vad många inte har koll på är att det finns ett norskt kosttillskott som är baserat på superbäret – och där en enda kapsel motsvarar två nävar blåbär.

En del av tusentals människors rutin

Kosttillskottet heter Medox, och är fullproppat med det bästa från blåbären. Det har gjort stor succé i Norge där tusentals norrmän har gjort blåbärskapslarna till en del av deras dagliga rutin.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

En av dessa var Christel Jørstad, som kände resultat direkt.

– Det första jag märkte var att jag fick mer energi. Jag har till och med satt upp information om Medox på anslagstavlan på jobbet, säger Christel.

Så mycket innehåller en kapsel

Blåbären till kosttillskottet plockas i de svenska skogarna. Sedan transporteras bären till laboratoriet i norska Sandnes där de utvinns till kapslar. En enda kapsel innehåller hela 80 mg antocyaner vilket är lika mycket som i 60 äpplen.

Antocyaner är ett färgämne som ger blåbär och svarta vinbär sin mörka färg och har flera positiva effekter på kroppen.

De kan bland annat vara bra för hjärt- och kärlsystemet och för ögonen. Och faktum är att Medox effekt är kliniskt vetenskapligt dokumenterad genom flera studier vid universitet och universitetssjukhus, både i Norge och internationellt.

Nu kommer det till Sverige

Medox har också en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv.

Nu har det populära norska kosttillskottet kommit till Sverige – och den som funderar på att slå till kan se fram emot ett mycket generöst välkomsterbjudande.

Den som beställer Medox får nämligen de två första månaderna för halva priset. På medox.se kan man snabbt och enkelt göra sin beställning – och få Medox direkt hem till brevlådan.