Här är superkapslarna som är fullproppade med blåbär

Publisert: 2. Mar 2017 | Kategori: Fakta

Medox är fullproppade av blåbärens naturliga ämnen. Därför väljer allt fler att prova den norska framgångssagan. Nu har det populära kosttillskottet kommit till Sverige.

Medox har funnits på marknaden sedan år 2000. Då som nu är kosttillskottet helt naturligt utan tillsatser.

Medoxkapslarna tillverkas av skalet från vilda blåbär och svarta vinbär och är proppfulla med bärens naturliga ämnen.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

De innehåller mängder av antocyaner – som kan ha en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv.

Har många bra egenskaper

Antocyaner kan dessutom vara bra för hjärt- och kärlsystemet samt ögonhälsan.

63-åriga Elba Pineda Gustafsson kom i kontakt med Medox redan 2008 och äter idag kosttillskottet regelbundet. Hon är personlig tränare och rekommenderar Medox till flera av sina kunder.

– Min erfarenhet är att ett regelbundet intag av Medox, tillsammans med en daglig varierad kost, fysisk aktivitet, god sömn samt vila ger ett hälsosammare och friskare liv, säger hon.

Medox effekt är kliniskt vetenskapligt dokumenterad genom flera studier vid universitet och universitetssjukhus, både i Norge och internationellt.

Och kosttillskottet blir mer populärt för varje dag som går.

Säljs över hela världen

Varje år säljs det 22 miljoner blåbärskapslar, vilket bland annat beror på att många har fått koll på de positiva effekterna med antocyaner.

En kapsel som skickas ut från fabriken innehåller hela 80 mg antocyaner. Det är samma mängd som i 60 stycken äpplen – och en kapsel Medox motsvarar faktiskt lika mycket som att äta två nävar blåbär.

De populära kapslarna säljs i hela 32 länder, och efter succén i Norge har Medox även fått allt fler kunder från Sverige.