Så fungerar Medox

Publisert: 2. Mar 2017 | Kategori: Fakta

Medox är proppfullt med blåbärens naturliga ämnen – som har många hälsofrämjande effekter. Nu kan man beställa det prisbelönta kosttillskottet som gjort succé i Norge. Nya kunder får chansen att testa Medox för halva priset.

Att blåbär är gott och nyttigt har nog inte undgått någon. Blåbären och svarta vinbärens skal är proppfulla av något som kallas antocyaner, som är extra kraftfulla antioxidanter.

Det är faktiskt den höga halten antocyaner som gör blåbären nyttiga. Antocyaner kan vara bra för bland annat synen, hjärt- och kärlsystemet och har en antioxiderande effekt som hjälper kroppen att ta hand om sig själv.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

Men när man äter vanliga bär kan det vara svårt att veta hur mycket antocyaner man egentligen får i sig.

Då kan ett bra tips i stället vara att testa Medox. Kosttillskottet har dokumenterad effekt via vetenskapliga studier – och nu har man chansen att beställa det till halva priset.

Medox innehåller blåbär som plockas i våra svenska skogarna. Sedan transporteras de till laboratoriet i norska Sandnes, där kapslarna proppas fulla med blåbärens naturliga ämnen och nyttigheter.

Faktum är att en enda liten kapsel Medox innehåller 80 milligram antocyaner. Det motsvarar samma mängd som att äta två nävar blåbär.

Tiotusentals personer använder redan kosttillskottet och får i sig stora mängder antocyaner varje dag.

En som provat är 45-årige Mats Lundström som använder Medox som komplement till sin vanliga kost.

–Jag kastar mig inte över vad som helst. Jag läste alla studier som fanns publicerade om Medox och hade aldrig fortsatt om jag inte märkte att det kändes bra. Jag tror att Medox kan öka livskvaliteten för mig, säger han.

Alla nya kunder kan nu beställa Medox till ett rabatterat pris. Man får första försändelsen, som räcker i två månader, för endast 221 kr vilket är hälften av ordinarie pris.