Norgesuccén – nu upptäcker allt fler svenskar Medox

Publisert: 27. Mar 2017 | Kategori: Fakta

Medox är blåbärskaplsarna från Norge som är fullproppade med blåbärens hälsofrämjande ämnen. Nu har alla nya kunder chansen att testa det prisbelönta kosttillskottet för halva priset.

Medox är ett kosttillskott utvecklat från naturens eget skafferi med extra kraftfulla antioxidanter från svenska blåbär och svarta vinbär.

Dessa extra kraftfulla antioxidanter går under namnet antocyaner – och är källan till det goda i bären.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

Äts av tiotusentals norrmän

Antocyaner har i medicinsk forskning nämligen visat sig vara några av naturens mest effektiva antioxidanter. Sedan år 2000 har Medox effekt varit föremål för kliniska prövningar vid universitet och universitetssjukhus i Norge och internationellt.

Tiotusentals norrmän äter redan Medox dagligen – och det är lätt att förstå varför. Antocyanerna i blåbärskapslarna kan bland annat vara bra för hjärt- och kärlsystemet och vara bra för ögonen.

50-åriga Maria Johansson har använt Medox länge, och hon har inga planer på att sluta med kosttillskottet.

“Jag kommer fortsätta”

– I dag har jag inte ont någonstans och jag mår bra och känner mig allmänt frisk. Jag har verkligen inga planer på att sluta med Medox. Tvärtom. Jag kommer fortsätta och rekommenderar det ofta till människor i min omgivning, säger Maria, och fortsätter:

– Man vet var Medox kommer ifrån till skillnad från värktabletter. Medox är naturligt och bra. Om man börjar känna sig dålig är det bara att öka dosen.

Lika mycket som 60 stycken äpplen

Susanne Göthberg har också ätit Medox under en lång tid. Även hon har upplevt flera positiva effekter.

– Efter att jag började använda Medox har jag sluppit många förkylningar, och jag är nog piggast i familjen. Det är helt fantastiskt när man tänker på det: en liten blå kapsel som gör så mycket gott. Mitt jobb sliter på kroppen och dessutom är jag i kontakt med många sjuka människor, säger hon.

Varje kapsel av Medox innehåller hela 80 mg antocyaner – lika mycket som 60 stycken äpplen. Och att äta en kapsel Medox motsvarar så mycket som två nävar blåbär.

Nu får nya kunder rabatt

Årligen säljs det över 22 miljoner blåbärskapslar, och efter succén i Norge säljs Medox i dag till 32 länder världen över.

Alla nya kunder har nu en klockren chans att själva testa effekterna av Medox. Beställer man Medox i dag får man nämligen 50 procent rabatt på det prisade kosttillskottet.