Många svenskar väljer att prova Medox

Publisert: 10. Oct 2018 | Kategori: Fakta

Medox är blåbärskapslarna från Norge som är fullproppade med blåbärens hälsofrämjande ämnen. Nu har alla nya kunder chansen att testa det prisbelönta kosttillskottet för halva priset.

Medox är ett kosttillskott utvecklat från naturens eget skafferi med extra kraftfulla antioxidanter från svenska blåbär och svarta vinbär. Dessa extra kraftfulla antioxidanter går under namnet antocyaner – och är källan till det goda i bären.

Äts av tiotusentals norrmän

Antocyaner har i medicinsk forskning nämligen visat sig vara några av naturens mest effektiva antioxidanter. Sedan år 2000 har effekten av Medox varit föremål för kliniska prövningar vid universitet och universitetssjukhus i Norge och internationellt.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

Tiotusentals norrmän äter redan Medox dagligen – och det är lätt att förstå varför. Antocyanerna i blåbärskapslarna kan bland annat vara bra för hjärt- och kärlsystemet, samt vara bra för ögonen.

50-åriga Maria Johansson har använt Medox länge, och hon har inga planer på att sluta med kosttillskottet.

– Jag kommer fortsätta

– I dag mår jag bra och känner mig allmänt frisk. Jag har verkligen inga planer på att sluta med Medox. Tvärtom. Jag kommer fortsätta och rekommenderar det ofta till människor i min omgivning, säger Maria, och fortsätter:

– Man vet var Medox kommer ifrån till skillnad från värktabletter. Medox är naturligt och bra. Om man börjar känna sig dålig är det bara att öka dosen.

Lika mycket som två rejäla nävar blåbär

Susanne Göthberg har också ätit Medox under en lång tid. Även hon har upplevt flera positiva effekter.

Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv.

– Efter att jag började använda Medox har jag sluppit många förkylningar. Mitt jobb sliter på kroppen och dessutom är jag i kontakt med många sjuka människor, säger hon.

Varje kapsel av Medox innehåller hela 80 mg antocyaner. Att ta en kapsel Medox motsvarar faktiskt lika mycket antocyaner som att äta två nävar blåbär.