Pensionär eller elitidrottare – Medox passar för alla

Publisert: 23. Feb 2018 | Kategori: Fakta

Det spelar ingen roll om du vill prestera i skidspåren eller bara hålla dig frisk under februari – Medox kan vara väldigt användbart för hela familjen.

Under februari är det mer regel än undantag att många tvingas vara hemma med förkylningar som vägrar ge med sig.

Alla har vi olika sätt att hålla sig frisk, men ett grundläggande tips är en god handhygien och se till att få tillräckligt med sömn. En utvilad kropp är en starkare och mer motståndskraftig kropp.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

19-åriga skidskytten Kristina Bergmann vet hur viktigt det är att hålla sig frisk. Hon har helt enkelt inte råd med för många sjukdagar när det är säsong, och hon väljer att komplettera med Medox varje dag då det innehåller extra starka antioxidanter.

– Jag har märkt en stor skillnad efter att jag började med Medox, och jag blir inte förkyld lika ofta längre, berättar Kristina.

När Kristina börjar känna att en förkylning är på väg ökar hon helt enkelt dosen av Medox, något som har visat sig ge bättre effekt. Hon upplever att Medox dämpar förkylningssymptomen och att hon snabbare blir av med problemen.

– Medox har räddat mig flera gånger. Om du vill vara frisk och förebygga förkylning så rekommenderar jag Medox, säger hon.

Visste du att man får bättre effekt av Medox om man tar fler kapslar varje dag?