Ser du skillnad på olika typer av blåbär?

Publisert: 19. Mar 2018 | Kategori: Fakta

Blåbär är nyttigt, gott och en bra källa till viktiga antioxidanter. Men det är mycket som skiljer mellan de olika blåbären – kan du se skillnaden?

De mörkblå bären är enkla att få tag i. Vi kan antingen plocka dem själva i skogen när det är säsong, eller köpa dem i affären. Det finns dock andra typer av blåbär, som vid en första anblick ser likadana ut, men skenet bedrar.

Det är en stor skillnad på näringsinnehållet på svenska blåbär som växer vilt i skogen, och amerikanska blåbär som vi kan köpa året runt. Även om vi kallar båda typerna blåbär så är det stor botanisk skillnad på dem.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

Extra effektiva antioxidanterna

De blåbär som växer vilt i Norden innehåller maximalt av de extra effektiva antioxidanter som går under namnet antocyaner. Dessa blåbär innehåller hela 70 procent mer antioxidanter än de som bär som finns i affären.

Varje Medox-kapsel innehåller hela 80 mg av de extra effektiva antioxidanterna, antocyaner, från blåbär och vinbär.

Det gör Medox unikt

Tillskottet är utvecklat med bakgrund i över 20 års forskning vid universitet i Bergen, och produceras i Norge. Effekten från Medox är dessutom kliniskt vetenskapligt dokumenterat genom en rad olika studier i Norden och internationellt.

Så många som 13 av dessa studier är publicerade i ansedda närings- och medicinjournaler – något som gör Medox unikt.

Fakta -

Fakta -

Fakta -