Anne Torun får hjälp av antioxidanter från svenska blåbär

Publisert: 27. Feb 2017 | Kategori: Kundehistorier

Även i en hektisk vardag med eget företag håller sig Anne Torunn Wilhelmsen (62) sig frisk och pigg. Hon får hjälp av antioxidanter från blåbär och vinbär för att stärka upp immunförsvaret.

– När man är över 60 år börjar man bli mer medveten om betydelsen av att ha hälsan i behåll. Jag känner mig både väldigt frisk och väldigt lycklig, säger hon.

Under flera år har hon dagligen tagit Medox, ett kosttillskott som innehåller höga värden av antocyaner, färgämnet i blåbär och vinbär.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

Antocyaner är extra starka antioxidanter ska kan bidra till att stärka immunförsvaret och hjälper kroppen att skydda sig mot fria radikaler. Antocyaner är också bra för hjärt- och kärlsystemet.

Kosttillskottet är kliniskt vetenskapligt dokumenterat genom flera studier vid universitet och universitetssjukhus i Norge och internationellt.

Första gången hon köpte Medox var det faktiskt inte till sig själv, utan till sin man.

– Han hade en del problem med nacken, så jag köpte det egentligen till honom först, efter tips från en väninna, berättar Anne Torunn. Efter ett tag bestämde hon sig för att beställa Medox till sig själv också.

– Jag tänkte att vi borde investera i min hälsa också, säger hon och ler.

– Innan jag började hade jag inga konkreta plågor, så jag kan inte säga att jag märker någon jätteskillnad i vardagen. Men det jag vet är att jag sällan är sjuk längre, och jag är inte heller förkyld.

I tillägg till att hon tar blåbärskapslarna går Anne Torunn gärna på långa promenader och har precis gått klart en tio veckor lång yogakurs.

– Yoga är fantastiskt träning, och jag skulle gärna vilja göra det varje dag.

Anne Torunn tipsar gärna andra om Medox.

– Det är Medox jag har tro på. Jag tar det eftersom jag vill fortsätta att ta vara på min hälsa, säger hon.