Kosttillskottet som är fullt med blåbär och svarta vinbär

Publisert: 10. Jun 2018 | Kategori: Kundehistorier

Proppfullt med blåbärens naturliga ämnen och med flera hälsofrämjande effekter. Det är lätt att förstå varför Medox har gjort succé i vårt grannland. Blåbärskapslarna innehåller extra kraftfulla antioxidanter – och nu har alla nya kunder chansen att ta del av ett testerbjudande.

Att blåbär innehåller stora mängder antioxidanter känner de flesta till. Men vad många inte har lika bra koll på är att det finns ett norskt kosttillskott som är baserat på superbäret – och där en enda kapsel motsvarar så mycket som två nävar blåbär.

Kosttillskottet heter Medox, och används dagligen av tiotusentals människor. Medox innehåller så kallade antocyaner, som är extra kraftfulla antioxidanter. Varje Medox-kapsel innehåller hela 80 mg antocyaner – vilket är lika mycket som i 60(!) äpplen.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

– Efter att jag började använda Medox har jag sluppit många förkylningar, och jag är nog piggast i familjen, säger 50-åriga Susanne Göthberg, som har använt Medox i flera år.

Antocyaner har många olika hälsobringande egenskaper, bland annat har de en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv och är bra för det så viktiga hjärt- och kärlsystemet.

För Kjersti Beate Rosland är det viktigt att Medox backas upp av forskning och dokumentation.

Just nu 50 procent rabatt

– Jag blev imponerade av seriositeten som ligger bakom utvecklingen av produkten, och jag fick intrycket av att den faktiskt fungerar, säger hon.

Medox är en unik produkt på många sätt. Blåbärstillskottets effekt är kliniskt vetenskapligt dokumenterat genom flera studier i Europa, USA, Kanada, Australien och Kina.

Alla nya kunder har nu en klockren chans att själva testa effekterna av Medox. Beställer man Medox i dag får man nämligen 50 procent rabatt på det prisade kosttillskottet.