Medox gör hela familjen friskare

Publisert: 9. Feb 2018 | Kategori: Kundehistorier

Visste du att hela familjen kan dra nytta av att äta Medox dagligen? Fråga bara familjen Thornes. – Jag är glad att jag hittade Medox, säger mamma Alet.

Medox innehåller svenska blåbär och svarta vinbär – två riktiga superbär som gör mycket gott för kroppen. Tusentals nöjda kunder i Sverige vittnar bland annat om hur deras immunförsvar har förbättrats.

– Efter att jag började använda Medox har jag sluppit många förkylningar, säger Susanne Göthberg.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

I en undersökning med över 3 000 svarande, uppgav 83 procent av de som tar två eller fler kapslar dagligen att de upplever effekt av kosttillskottet.

Någon som verkligen har känt att Medox fungerar är Willy Björnstad. Han har använt Medox i över 13 år, och han har på egen hand kunnat se vad kosttillskottet kan göra.

– Jag tror mycket på att antocyaner gör gott för kroppen. Jag har till exempel aldrig haft en åkomma som många brukar få under vintern. Kombinationen av att det är en naturlig produkt med nordiska bär gillar jag väldigt mycket.

Alet Thornes, regelbunden Medoxanvändare, håller med. Hon hittade Medox och har nu spridit kunskaperna om kosttillskottet till hela familjen.

– Jag tror verkligen på Medox och jag är glad att jag hittade det, säger Alet.

Vill du också ha Medox till hela familjen? Klicka här för att beställa hem direkt till brevlådan.