Medox är en del av Christels vardag

Publisert: 3. Mar 2016 | Kategori: Kundehistorier

För Christel B. Jørstad (35) från Oslo har Medox varit en del av en större livsstilsförändring. – Nu har jag mer energi i vardagen, säger hon.

För fem år sedan drabbades Christel av problem som ledde till att hon lade om sin livsstil. Först fick hon ont i ryggen och efter ett tag fick hon besvär med den ena armen.

Då bestämde hon sig för att satsa på hälsan. Hon slutade röka och började träna. Dessutom fick hon tips om att använda kosttillskottet Medox, något hon är mycket glad över så här i efterhand.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

Medox innehåller stora mängder antocyaner, ett färgämne som ger blåbär och svarta vinbär dess mörka färg. Antocyaner är kraftfulla antioxidanter som finns i bären.

– Nu satsar jag på min hälsa. Jag tänkte att nu har jag haft så många problem, så nu vill jag verkligen göra något åt saken, säger Christel.

Efter att ha börjat med Medox kunde Christel även addera träning till sin vardag. Ofta är det crossfit som gäller.

– Det är så viktigt att kunna träna för att stärka kärnmuskulaturen och lederna, säger hon. Crossfit är en träningsmetod där naturliga rörelser utförs med hög intensitet. Inga övningar är likadana och det är en träningsform som passar alla.

Nu satsar jag på min hälsa

Att ha en stark muskulatur kommer också väl till pass i Christels jobb som specialpedagog på förskolan.

– Särskilt när jag jobbar på småbarnsavdelningen. Då blir det mycket bärande och man måste komma ihåg att lyfta på rätt sätt, säger hon.

Christel berättar att hon gärna rekommenderar andra att prova Medox.

– Jag har till och med satt upp information om Medox på anslagstavlan på jobbet, säger hon, och berättar att några av hennes väninnor också har börjat använda kosttillskottet.

– De har varit nöjda, och flera av dem har värvat andra. De som tränar mycket behöver lite extra energi, säger hon.