– Nu satsar jag på min hälsa

Publisert: 3. Mar 2016 | Kategori: Kundehistorier

För Christel B. Jørstad (35) från Oslo har Medox varit en viktig del av en större livsstilsförändring. – Nu har jag mer energi i vardagen, säger hon och ler.

För fem år sedan drabbades Christel av hälsoproblem som ledde till att hon lade om sin livsstil. Först fick hon ont i ryggen och efter ett tag fick hon besvär med den ena armen.

Då bestämde hon sig för att satsa på hälsan. Hon slutade röka och började träna. Dessutom fick hon tips om att använda kosttillskottet Medox, något hon är mycket glad över så här i efterhand.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

– Jag hade jätteont i kroppen och lite energi, säger hon. Medox bidrog mycket till att jag kände mig bättre.

Kosttillskottet innehåller nämligen stora mängder antocyaner, ett färgämne som ger blåbär och svarta vinbär dess mörka färg. Antocyaner är en kraftfull substans som finns i bären.

– Nu satsar jag på min hälsa, säger Christel. Jag tänkte att nu har jag haft så många problem, så nu vill jag verkligen göra något åt saken.

Mer energi i vardagen

Efter att ha använt Medox i några veckor upplevde hon en märkbar förändring i kroppen.

– Det tog ungefär tre veckor. Jag trodde faktiskt att det var en mirakelkur, ler hon, och berättar att hon hade bråttom att bli frisk. Hon längtade tillbaka till ett normalt liv och till att kunna jobba och gå ut och fika med vännerna på stan.

Sedan började hon känna av förändringarna.

– Nu satsar jag på min hälsa

– Det första jag märkte var att jag fick mer energi. Besvären i ryggen och armen började ge sig och jag blev snabbt bättre. Nu för tiden har jag nästan aldrig några problem med ryggen, säger hon.

När hon kände att hon hade mer energi blev det också lättare att vara social.

– Om någon bjuder med mig på något kul efter jobbet, så kan jag tacka ja. Förut när någon frågade svarade jag oftast att jag måste åka hem och vila. Det är små förändringar i vardagen som betyder mycket för helheten.

En stor livsstilsförändring

Att träna har också blivit en viktig del av Christels vardag. Hon tränar helst Crossfit.

– Det är så viktigt att kunna träna för att stärka kärnmuskulaturen och lederna, säger hon. Crossfit är en träningsmetod där naturliga rörelser utförs med hög intensitet. Inga övningar är likadana och det är en träningsform som passar alla.

Att ha en stark muskulatur kommer också väl till pass i Christels jobb som specialpedagog på förskolan. Det kan nämligen vara tungt.

– Särskilt när jag jobbar på småbarnsavdelningen. Då blir det mycket bärande och man måste komma ihåg att lyfta på rätt sätt, säger hon.

– Tidigare var jag både dåligt tränad och gjorde många felaktiga lyft under dagen, suckar hon.

– Nu håller jag mig till den nya livsstilen, jag vill inte förstöra allt jag har jobbat så hårt för att bygga upp.

Christel berättar att hon gärna rekommenderar andra att prova Medox.

– Jag har till och med satt upp information om Medox på anslagstavlan på jobbet, säger hon, och berättar att några av hennes väninnor också har börjat använda kosttillskottet.   

– De har varit nöjda, och flera av dem har värvat andra. De som tränar mycket behöver lite extra energi, säger hon.