Det händer i kroppen när man äter Medox

Publisert: 10. Oct 2018 | Kategori: Fakta

För att kunna leva ett hälsosamt och aktivt liv är det viktigt att ge sin kropp optimala förutsättningar. Det här händer i kroppen om du börjar äta prisade Medox dagligen.

Medox kom ut på marknaden redan år 2000 – och i dag finns det tiotusentals nöjda kunder i hela Norden. Att kosttillskottet har blivit en succé är lätt att förstå.

Medox tillverkas av svenska blåbär och är ett helt naturligt kosttillskott. Dessutom innehåller det svarta vinbär – två riktiga superbär för kroppen. En kapsel Medox motsvarar så mycket som två rejäla nävar blåbär.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

– Kunde förbättra min hälsa

Svenska blåbär innehåller antocyaner, extra effektiva antioxidanter, som har positiv inverkan på kroppen. Bland annat kan de vara bra för hjärt- och kärlsystemet samt synen och ögonhälsan.

– Jag var motiverad att prova något som kunde förbättra min hälsa och jag känner att antocyaner gör mycket gott för kroppen. Jag tror mycket på Medox effektivitet och jag litar på produkten, berättar Willy Björnstad, som har tagit blåbärskapslarna i över 13 år.

Dokumenterad effekt

Effekterna av Medox har dokumenterats genom forskning världen över, och tills idag har det publicerats 15 studier i erkända internationella tidskrifter om medicin och näring.

Antocyaner är särskilt effektiva antioxidanter som finns i blåbär och svarta vinbär. En kapsel av Medox innehåller 80 mg antocyaner från blåbär och svarta vinbär. Nu kan alla nya kunder prenumerera på Medox för halva priset i två månader.