Kunderna hyllar Medox i färsk undersökning

Publisert: 15. Jul 2018 | Kategori: Fakta

Medox popularitet fortsätter att öka – och kunderna är nöjda. I en undersökning med över 3 000 svarande säger 83 procent av de som tar två eller fler kapslar dagligen att de upplever effekt av kosttillskottet.

Medox är ett naturligt och prisbelönt kosttillskott utvecklat från naturens eget skafferi, med antioxidanter (antocyaner) från svenska blåbär och svarta vinbär.

Produkten kom först ut på marknaden år 2000 – och efter det har det hänt mycket. I dag finns det tiotusentals nöjda kunder i Norden, och allt fler svenskar får upp ögonen för blåbärskapslarna.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

Använt Medox i 13 år

En som har varit med nästan lika länge som produkten har funnits är Willy Björnstad. Han har använt Medox i över 13 år, och han har på egen hand kunnat se vad kosttillskottet kan göra

– Jag tror mycket på att antocyaner gör gott för kroppen. Jag har till exempel aldrig
haft en åkomma som många brukar få under vintern. Kombinationen av att det är en
naturlig produkt med nordiska bär gillar jag väldigt mycket.

Willy är långt ifrån ensam om att känna effekt av Medox. I en undersökning gjord i oktober fick över 3 000 kunder svara på en rad olika frågor om kosttillskottet.

Effekten av Medox var en central fråga. Hela 83 procent av de som tar två eller fler kapslar varje dag upplever en positiv effekt.

Blir tipsade om Medox av vänner

De kunder som tar två eller flera kapslar dagligen upplever en bättre effekt på bland annat immunförsvaret och att förkylningssymtom dämpas. Det gör Medox till en klockren idé nu i höst, då det är många som måste vara hemma på grund av av krassliga barn eller att man själv känner sig risig.

Vidare visade undersökningen att 3 av 5 väljer att använda Medox dagligen för att förebygga eventuella problem, men att det också används för att behandla existerande åkommor.

Ytterligare en tydlig indikation på att kunderna är nöjda med Medox är att 34 procent först fick höra om kosttillskottet av nån vän eller bekant.

Om man är nyfikna på att se vad Medox kan göra har man nu chansen att börja sin prenumeration för halva priset i två månader. Klicka här för att beställa hem direkt till brevlådan.