Annelise, 77, berättar varför hon valde Medox

Publisert: 2. Mar 2017 | Kategori: Kundehistorier

Antocyanerna i Medox kan bidra till att upprätthålla en god syn. Det vet Annelise Romfog, 77. Därför valde hon Medox. – Allt jag gör är beroende av synen, säger hon.

I takt med att man blir äldre påverkas förstås också synen. Bland annat ändrar sig näthinnans ljuskänslighet och man behöver större mängder ljus för att se samma saker som tidigare. Storleken på pupillerna ändras också – och man får svårare att urskilja kontraster.

Men det finns knep att ta till för att upprätthålla synen trots att man blir äldre.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

Medox är ett kosttillskott som innehåller antocyaner. Det är färgämnet i svarta vinbär och blåbär och extra kraftfulla antioxidanter – som kan bidra till att upprätthålla en god syn.

Det vet 77-åriga Annelise Romfog. Hon är en före detta språklärare som sysslar mycket med släktforskning.

– Allt jag gör är beroende av synen, och det skulle bli väldigt illa om den blev sämre, säger hon.

Annelise har varit förberedd länge på att inte se lika bra som när hon var yngre. Men även om hon fortfarande kör bil och läser böcker bestämde hon sig till slut för att ta till ett nytt grepp för att upprätthålla en bra syn.

Hon valde att prova Medox och berättar att hennes syn fortsatt är god trots åldern.

Men antocyanerna kan bidra till mer än så. De kan ha en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv.

Nu är det ett ypperligt tillfälle att beställa Medox. Nya kunder får 50 procent rabatt i två månader – och det är heller ingen bindningstid när man beställer kosttillskottet.