Conny kände en skillnad – nu äter hela familjen Medox

Publisert: 9. Oct 2018 | Kategori: Kundehistorier

Conny Andersson, 64, tipsar gärna andra om Medox. Anledningen till det är väldigt enkel – för honom fungerar blåbärskapslarna perfekt. – Annars hade jag aldrig rekommenderat det, säger Conny.

I över 40 år har Conny Andersson från Rävlinge, norr om Karlstad, haft ett aktivt yrkesliv som både elektriker och tränare av skyddshundare.

Just det senare har tagit honom världen över, och då har han ofta rekommenderat det norska blåbärstillskottet Medox till andra.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

“En positiv effekt”

Själv började han 2017. Efter att ha sett en annons på Facebook tog han chansen och började prenumerera för halva priset.

– Jag märkte snabbt en positiv effekt, berättar Conny.

För ungefär fem år sedan drabbades Conny av allvarlig lunginflammation. I samband med det gjorde han en del förändringar i livet – han slutade bland annat röka. Pengar han idag lägger på Medox istället.

Aktivt och friskt liv

I dag lever han ett aktivt och friskt liv, och Medox har blivit ett viktigt komplement i det.

– Om det skulle vara så att jag känner mig lite krasslig tar jag fyra Medox-kapslar på kvällen. Då vaknar jag ofta upp dagen efter och mår mycket bättre. Vanligtvis tar jag två stycken varje morgon och kväll.

De positiva effekterna av Medox har dokumenterats ända sedan produkten kom ut på marknaden år 2000. I dag finns det 15 publicerade studier, där flera visar hälsofrämjande resultat.

Hela familjen äter Medox

Efter att Conny märkte att Medox fungerade så pass bra för honom fick han resten av familjen att börja med blåbärskapslarna.

– Min son på åtta år åt det hela förra vintern, och var inte förkyld nånting. Han äter det fortfarande idag, och min fru har också börjat.
Conny berättar vidare att han aldrig skulle rekommendera Medox till andra om det inte fungerade så pass bra för honom.

– När jag betalar för något vill jag verkligen känna att det verkar i kroppen. Med Medox känner jag att jag får mer kraft i vardagen och känner mig piggare. Det är helt enkelt ett bra komplement.

– Jag vågar helt enkelt inte sluta med det, slår han fast.