Därför har Willy, 75, använt Medox i över ett decennium

Publisert: 11. Oct 2017 | Kategori: Kundehistorier

Det finns trogna kunder – och så finns det Willy Björnstad. I över 13 år har han använt Medox och han har på egen hand kunnat se vad kosttillskottet kan göra. – Jag tror mycket på Medox effektivitet och jag litar helt enkelt på produkten, säger Willy.

Medox har funnits på marknaden sedan år 2000. Nästan lika länge har Willy Björnstad använt kosttillskottet. Enligt egen utsago började han 2004, men han är inte helt säker.

– Det kan ha varit ännu tidigare, säger 75-årige Willy och skrattar till.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

Han bor sedan många år tillbaka i Sverige tillsammans med sin sambo, närmare bestämt i Källby vid Vänern. Första gången han kom i kontakt med Medox var han dock kvar i hemlandet Norge.

Som medlem i den norska hjärt- och lungföreningen blev han rekommenderad att prova Medox – och på den vägen är det.

Effekterna backas upp av forskning

– Jag var motiverad till att testa något som kunde förbättra min hälsa. Jag testade och tyckte att det kändes väldigt bra, berättar han.

Att effekterna av Medox backas upp av forskning och dokumentation var väldigt viktigt för Willy. Varje kapsel innehåller 80 mg antocyaner, extra starka antioxidanter. Dessa antocyaner kan bland annat vara bra för hjärt- och kärlsystemet och immunförsvaret.

– Jag hade förtroende för ett norskt företag, och att det har gjorts många tester på produkten. Jag litade helt enkelt på Medox och det verkade vara en väldigt bra produkt, och då är jag ofta skeptisk till liknande saker.

På frågan om vad som har fått honom att fortsätta med blåbärskapslarna funderar han länge innan han motiverar sitt beslut.

“Jag är uppväxt med blåbär”

– Jag tror mycket på att antocyaner gör gott för kroppen. Jag har till exempel aldrig haft vinterkräksjukan. Kombinationen av att det är en naturlig produkt med nordiska bär gillar jag väldigt mycket.

Han beskriver sig själv som ett krigsbarn, och att det på den tiden var viktigt att få i sig mineraler och vitaminer. Därför började han tidigt att äta blåbär. Medox är proppfullt med svenska blåbär, och dessutom svarta vinbär.

– Man kan säga att jag är uppväxt med blåbär. Medox har blivit en del av min dagliga rutin, och jag ser ingen anledning till att sluta. Jag tror mycket på Medox effektivitet och jag litar helt enkelt på produkten.

Det har visat sig att man får ännu bättre effekt av Medox om man tar två kapslar varje dag – något Willy skriver under på.

Därför fortsätter han med Medox

– Jag tar två om dagen, det började jag med ganska tidigt. Jag kan ta ännu fler i perioder då jag känner mig mera sliten.

Willy har absolut inga planer på att sluta med Medox – snarare tvärtom. Han brukar rekommendera kosttillskottet till nära och kära.

– Medox är en seriös produkt, och det är en stor del i att jag fortsätter. Jag brukar faktiskt lägga ut broschyrer om Medox där det är möjligt.