– Det har hjälpt mig behålla en bra syn

Publisert: 14. Mar 2018 | Kategori: Kundehistorier

Antocyanerna i Medox kan bidra till att upprätthålla en god syn – något som många nöjda användare har märkt. – Det har hjälpt mig behålla en bra syn, berättar Inger Sundgård.

En av anledningarna till att det norska kosttillskottet Medox på kort tid fått tusentals nöjda kunder i Sverige är att det innehåller antocyaner.

Dessa antocyaner kommer från svenska blåbär och vinbär, och har i forskning visat sig vara några av naturens allra starkaste antioxidanter. De kan med andra ord ha många hälsofrämjande egenskaper för oss människor.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

Därför väljer Inger Medox

Bland annat kan antocyanerna i Medox vara bra för ögonhälsan och synen, något 75-åriga Inger Sundgård skriver under på.

– Det har hjälpt mig behålla en bra syn. Om jag kan tillskriva det till Medox är jag väldigt glad, och jag kommer fortsätta att ta blåbärskapslarna, säger hon.

En Medoxkapsel innehåller lika mycket antocyaner som två rejäla nävar blåbär. Förutom att vara bra för ögonen är det även bra för hjärt- och kärlsystemet och kan även hjälpa kroppen att ta hand om sig själv.

– Jag kan hålla mig frisk länge

– Jag är inte sjuk ofta. Att Medox är bra både för synen och andra saker var den stora anledningen till att jag började med det. Jag har blivit 75 nu, så då gäller det att förebygga så jag kan hålla mig frisk länge, berättar Inger.

Medox är en bra investering för framtiden, och nu har nya kunder chansen att prova det prisbelönta kosttillskottet för halva priset. Som ny kund får man rabatt i två månader om man börjar prenumerera idag.