Så förändrades Rogers liv efter tandläkarbesöket

Publisert: 9. Oct 2018 | Kategori: Kundehistorier

Ett rutinbesök hos sin tandläkare förändrade allt för 68-årige Roger Strömberg. Under vistelsen blev han tipsad om Medox – 16 år senare äter han fortfarande blåbärskapslarna.

Medox är ett prisbelönt blåbärstillskott vars effekt backas upp av studier och forskning. Varje Medox-kapsel innehåller extra effektiva antioxidanter (antocyaner) från vilda svenska blåbär och svarta vinbär.

“Förknippat med hälsa”

Att Roger Strömberg började med Medox för 16 år sedan var något av en slump – han blev faktiskt tipsad under ett tandläkarbesök.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

– Han som tipsade om det berättade att han åt det själv varje dag, och efter att ha haft lite problem kände han att det fungerade, berättar Roger.

Kort efter tandläkarbesöket började han prenumerera på Medox – och på den vägen är det.

Bra för kroppen

– För mig är Medox förknippat med hälsa, och det är A och O. Det är maxat med antocyaner som är guld för kroppen, med blåbär och svarta vinbär, säger han.

Antocyanerna i Medox kan bland annat vara bra för hjärt- och kärlsystemet och ögonen. Dessutom kan de hjälpa kroppen att ta hand om sig själv på bästa sätt, något Roger har märkt.

– Jag tar 3-4 kapslar tidigt morgon för att boosta mig. Folk hostar omkring mig men jag tar mina Medox och mår toppen.

“Kört på hela vägen”

I dag är Roger 68 år och har pensionerat sig på Värmdö, efter ett yrkesliv som taxichaufför och inom hemtjänsten. Han säger att Medox hjälper honom att fortsätta vara aktiv även som pensionär, något han verkligen värdesätter.

– För mig har det blivit en daglig rutin som jag har kört på hela vägen. Jag kommer aldrig någonstans sluta. En gång Medox, alltid Medox.