Så förändrades Rogers liv efter tandläkarbesöket

Publisert: 9. Oct 2018 | Kategori: Kundehistorier

Ett rutinbesök hos sin tandläkare förändrade allt för 68-årige Roger Strömberg. Under vistelsen blev han tipsad om Medox – 16 år senare äter han fortfarande blåbärskapslarna.

Medox är ett prisbelönt blåbärstillskott vars effekt backas upp av studier och forskning. Varje Medox-kapsel innehåller naturliga antioxidanter (antocyaniner) från vilda svenska blåbär och svarta vinbär.

“Förknippat med hälsa”

Att Roger Strömberg började med Medox för 16 år sedan var något av en slump – han blev faktiskt tipsad under ett tandläkarbesök. Kort efter tandläkarbesöket började han prenumerera på Medox – och på den vägen är det.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

Bra för kroppen

– För mig är Medox förknippat med hälsa, och det är A och O. Det är maxat med antocyaniner som är guld för kroppen, med blåbär och svarta vinbär, säger han.

Medox med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoeffekter (se faktaruta), till exempel så bidrar svarta vinbär till immunsystemets normala funktion.

Den dagliga rekommendationen av Medox är 1-2 kapslar, kapslarna sväljs med fördel tillsammans med vatten.

“Kört på hela vägen”

I dag är Roger 68 år och har pensionerat sig på Värmdö, efter ett yrkesliv som taxichaufför och inom hemtjänsten. Han säger att Medox hjälper honom att fortsätta vara aktiv även som pensionär, något han verkligen värdesätter.

– För mig har det blivit en daglig rutin som jag har kört på hela vägen. Jag kommer aldrig någonstans sluta. En gång Medox, alltid Medox.