Så tog sig Lena ur den dåliga spiralen

Publisert: 29. Nov 2017 | Kategori: Kundehistorier

Lena, 37, hade slut på idéer – då förändrades allt på en sekund. Lenas yogalärare tipsade henne om Medox och efter det tog livet en ny vändning. – Medox blev en räddning för mig, berättar hon.

37-åriga Lena har själv en bakgrund inom hälsokostbranschen, något som har gjort henne extra noggrann med vad för tillskott hon väljer att komplettera sin kost med.

De senaste åren har dock inte varit helt enkla för Lena. Efter en tids problem började hennes kropp gå på lågvarv, och efter att hon fått två barn 2010 och 2012 blev det sämre. Lenas immunförsvar försvagades och hon åkte på många infektioner. Hon hade helt enkelt hamnat i en dålig spiral.

3 anledningar till att använda Medox
  • Medox har en antioxiderande effekt som kan hjälpa kroppen att ta hand om sig själv
  • Bra för hjärt- och kärlsystemet
  • Bra för ögonen

– Det slet mycket på mig både fysiskt och mentalt. Våren 2015 hade jag problem tre månader i sträck.

Hemligheten var Medox

Vändningen kom lika snabbt som oväntat. Under en yogalektion ställde hon en fråga som kom att få oanade effekter.

– Jag frågade min yogalärare som aldrig är sjuk: “Hur kommer det sig att du aldrig är sjuk?”

Svaret lät inte vänta på sig. Yogalärarens hemlighet var det norska kosttillskottet Medox.

Medox är ett helt naturligt kosttillskott fullproppat med extra starka antioxidanter. Dessa antioxidanter går under namnet antocyaner, och är bra för immunförsvaret – något som Lena snabbt blev varse om.

– Jag är helt såld

– Jag märkte ganska direkt att jag kunde stå emot mycket bättre. Visst kan man åka på förkylningar, men det är inte ofta. Och när det väl händer så är det lindrigt. Effekterna av Medox har dokumenterats av forskare världen över.

– Jag har läst på nätet kring all forskning som har gjorts och märkt att det verkligen är en seriös produkt – och jag är helt såld.

– Genom att ta två kapslar varje dag kan jag hålla mig frisk när andra blir dåliga, vilket är otroligt. Vid behov kan jag boosta kroppen och få extra energi, säger hon.

– Medox blev en räddning för mig

Blåbärskapslarna kan även vara bra för hjärt- och kärlsystemet och ögonen, något Lena har märkt av.

– Jag har alltid varit ljuskänslig, och har behövt solglasögon även fast det inte har varit så ljust. Men det har blivit mycket bättre sen jag började med Medox, säger Lena, som ofta rekommenderar blåbärskapslarna till nära och kära.

Några planer på att sluta med kosttillskottet har hon inte – långt därifrån.

– Det kanske låter dramatiskt, men Medox blev en räddning för mig – det blev en vändning när jag började med det. Det stärker livskvaliteten och jag håller mig frisk och stark.